سمینار آموزشی نحوه برگزاری آزمون در سایت سمیاد در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی
خرداد, ۱۳۹۹ بدون نظر اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان: سمینار آموزشی نحوه برگزاری آزمون مجازی پایان ترم دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه با حضور معاونت آموزشی، مدیران گروه و اساتید محترم روز شنبه مورخ ۲۴/۳/۹۹ درسالن آمفی تئاتر این دانشکده با رعایت جوانب بهداشتی برگزار شد.
آقای محمدی اقدم معاونت آموزشی این دانشکده در خصوص سایت سمیاد گفتند:با توجه به شرایط موجود جامعه و عدم تشکیل کلاسهای حضوری، سایت سمیاد تنها راه ارتباطی دانشگاه ، اساتید محترم و دانشجویان عزیز دانشگاه فنی و حرفه ای می باشد که اساتید محترم با توجه به تلاشهای فراوانی که در خصوص تهیه و بارگزاری مطالب درسی داشتند توانستیم به صورت مطلوب با آموزش مجازی در خدمت دانشجویان باشیم.
وی در ادامه خاطر نشان شدند با توجه به شرایط موجود و عدم برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان به صورت حضوری، امتحانات پایان ترم نیز به صورت مجازی در سایت سمیاد برگزارخواهد شد لذا اساتید و دانشجویان محترم توجه داشته باشند که با توجه به برنامه ریزی آموزشی که اطلاع رسانی خواهد شد طبق برنامه در امتحانات مجازی پایان ترم حضور داشته باشند.
در پایان این سمینار کلاس آموزشی نحوه طراحی و برگزاری آزمون مجازی در سایت سمیاد توسط همکارمان آقای جلیلی ( عضو کارگروه آموزش های الکترونیک دانشکده ) برگزار شد و همچنین به سوالات اساتید پاسخ داده شد.

ارسال نظر شما