سامانه آموزش مجازی – ویدیوهای درسی

اردیبهشت, ۱۳۹۹ ۱ نظر اخبار دانشگاه

دانشجویان گرامی

جهت مشاهده لیست دروس به لینک زیر مراجعه نمایید.

1 نظر
  1. امیرحسین

سلام و عرض ادب
    در سایت آموزش مجازی درس ریاضی گسسته و کاربردی استاد ارجمندنیا صدا موجود نیست برای دانشجویان لطفا این مشکل را برسی وحل بفرمایید باتشکر
    باتوجه به زمان بر بودن ویروس کرونا و احتمال اینکه در پاییز شدید تر شود این امکان دارد که مجددا دانشگاه ها و مراکز آموزشی مجددا تعطیل شود و فضای آموزشی بصورت مجازی تدریس شود
    یک پیشنهاد داشتم اگر هر هفته مثل دانشگاه یک روز کلاس آنلاین برگزار بشود خیلی بهتر و راحت تر میشود هم برای استاد و دانشجو.
    جزوه ها در گروه قرار داده بشه(واتساپ یا تلگرام) و استاد با ویس زحمت تدریس انجام دهد هر جلسه ۱یا ۱/۵ ساعت و حضور غیاب در ساعت شروع و پایانی میتواند انجام شود.
    کلاس هم میتواند شب برگزار بشود که اگرکسی هم سر کار میرود مشکلی برای دانشجو وجود نیاید.
    وقتی یک دفعه ۱۰ جلسه فیلم درس تو سایت گذاشته میشود یا مثل درسای عمومی ۲۲جلسه در سایت گذاشته میشود دانشجو دچار سردرگمی و مشکل میشود برای برنامه ریزی که کدام درس در اولویت باشد.
    درحالی که برگزاری کلاس آنلاین در هفته مثل دانشگاه میتواند مشکلات و زحمتی که برای استاد و دانشجو ایجاد شده کاسته شود با برنامه هم به کار و زندگی و هم به درس برسیم.
    باتشکر

پاسخ