بهمن, ۱۳۹۹ بدون نظر اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی در این جلسه که به منظور هماهنگی جهت برگزاری سومین یادواره شهدای غواص در دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی ارومیه برگزار شد دکتر سیروس یوسفی در ابتدا ضمن معرفی دانشگاه فنی و حرفه ای استان توضیحاتی در خصوص برگزاری یادواره شهدای غواص ارائه داد و خواستار استفاده ار امکانات بنیاد حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان در جهت برگزاری این جشنواره شد.

مدیر کل بنیاد حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و استقبال از برگزاری چنین مراسماتی در دانشگاهها بیان کرد: سابقه دانشگاه فنی و حرفه ای استان باتوجه به برگزاری یادواره شهدای غواص در سالهای گذشته درخشان است.
وحیدی در ادامه عنوان کرد: بنیاد حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس آماده هر نوع همکاری با دانشگاه فنی و حرفه ای استان در زمینه برگزاری هر چه بهتر یادواره شهدای غواص می باشد و تمام پتانسیل خود را در این زمینه بکار خواهد گرفت.

در پایان این دیدار دکتر یوسفی از موزه دفاع مقدس ارومیه بازدید کرد.

ارسال نظر شما