بهمن, ۱۳۹۹ بدون نظر اخبار دانشگاه, اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی دکتر سیروس یوسفی ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان با دکتر عبدلی سرپرست بانک تجارت استان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار دکتر یوسفی ابتدا ضمن تشکر از دکتر عبدلی به دلیل فراهم کردن این دیدار به ارائه گزارشی در خصوص دانشگاه فنی و حرفه ای استان پرداخت و ابراز امیدواری کرد این دیدار به نفع دانشگاه و دانشجویان باشد.
وی در ادامه با بیان این موضوع که اکثر رشته های دانشگاه فنی و حرفه ای، رشته های فنی بوده و فارغ التحصیلان این دانشگاه تکنسین و افراد اهل فن هستند خواستار اعطای تسهیلاتی برای فارغ التحصیلان این دانشگاه تحت عنوان وام خود اشتغالی شد.

دکتر عبدلی نیز ضمن ابراز خوشحالی از این دیدار و اعلام آمادگی جهت بازدید از دانشگاه فنی و حرفه ای استان عنوان کرد: بانک تجارت می‌تواند این تسهیلات را در اختیار تعدادی از فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای استان قرار دهد که این امر باید در قالب تفاهم نامه ای بین دو طرف صورت پذیرد و مستلزم نظارت دانشگاه به نحوه بکار گیری این تسهیلات نیز می‌باشد

ارسال نظر شما