به گزارش روابط عمومی دانشگاه، ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای با همراهی معاونین فرهنگی و دانشجویی، اداری مالی و حراست دانشگاه با فرماندار شهر ارومیه دیدار و در خصوص مسائل، موانع و مشکلات دانشگاه های فنی و حرفه ای استان به گفتگو نشستند.
دکتر یوسفی ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان با ارائه گزارشی از دانشگاه فنی و حرفه ای به مراکز موجود دانشگاه های فنی و حرفه ای استان پرداخت و مطالبی در خصوص مراکز موجود استان یاد آور شدند.
دکتر یوسفی در ادامه به موانع و مشکلات و کمبودهای این مراکز اشاره نمود و از فرماندار محترم خواستار همراهی و کمک رسانی به بهبود وضعیت دانشگاه های فنی و حرفه ای استان شدند.
ملامحمدی زاده فرماندار محترم شهر ارومیه نیز با توجه به آشنایی که از مراکز دانشگاه های فنی و حرفه ای استان داشتندگفتند. با توجه به وجود مشکلات دانشجویان بعد از فراغت از تحصیل در بحث اشتغال، خوشبختانه باید گفت طی جلساتی که در آن حضور داریم و آمارها نشان می دهند دانشجویان دانشگاه های فنی و حرفه ای در این بحث کمتر به چشم می خورد و این نشانگر این است که دانشجویان دانشگاه های فنی و حرفه ای با توجه به مهارتهایی که یاد می گیرند بیشتر از دانشجویان دیگر دانشگاه ها وارد بازار کار می شوند و در بحث اشتغال کمتربه مشکل بر می خوردند.
فرماندار شهر ارومیه پیرو فرمایشات رئیس دانشگاه در خصوص حل موانع و مشکلات پیش روی دانشگاه های فنی و حرفه ای استان قول مساعد دادند با هماهنگی که با دیگر ارکانها و ادارات خواهند داشت در رفع مسائل و مشکلات مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای استان نهایت همراهی و همکاری را خواهند داشت.
در پایان رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای از فرماندار محترم دعوت نمودند از این مراکز بازدید نموده و از نزدیک با این مراکز اشنایی داشته باشند .
فرماندار محترم شهر ارومیه نیز قول مساعد دادند در چند روز آینده از این مراکز بازدیدی داشته باشند.
About The Author