ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان با حضور در دانشگاه صنعتی ارومیه با ریاست این دانشگاه دیدار و در خصوص مسائل علمی ، آموزشی و پژوهشی که این مراکز آموزشی می توانند با هم همکاری متقابل داشته باشند به بحث و گفتگو نشستند.

دکتر یوسفی ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان با ارائه گزارشی از نحوه همکاری های دو مجموعه که اخیراً نیز در بخش تولید شامل دو دستگاه میز آزمایشگاهی آزمایشگاه ماشین می باشد شدند که با توجه به اتمام این میزهای آزمایشگاهی آماده تحویل می باشند.

دکتر شیدایی ریاست دانشگاه صنعتی بیان فرمودند، با توجه به عملکرد دانشگاه فنی و حرفه ای استان بر نحوه همکاری های بعمل آمده با این مرکز و همچنین استعداد ها و ظرفیت های کارگاهی و تولیدی دانشگاه فنی و حرفه ای در آینده نزدیک با امضا تفاهم نامه های همکاری در زمینه های علمی ، آموزشی ، نو آوری و کارآفرینی این دو مرکز بیشتر از گذشته به همکاری های خود ادامه خواهند داد.