دانشجوی عزیز:
با توجه به تعطیلات اضطراری دانشگاهها، برای حل مشکل عقب‌ماندگی تحصیلی در این ایام، می‌بایست از تاریخ ۱۱ اسفندماه۹۸ لغایت ۱۵ فرودین‌ماه ۹۹ با ورود به سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان و انتخاب گزینه ” دوره ویژه تعطیلات اضطراری دانشگاه” درس مجازی را به شکل زیر بگذرانید:
پس از ثبت‌نام/ورود به سامانه، ابتدا اسم درس معارف را انتخاب نمایید.
جهت جبرانِ هر جلسه کلاس حضوری لغو شده، بایستی حداقل ۲ جلسه از درس آموزش مجازی را بگذرانید.

مثلا دانشجویی که کلاس اندیشه اسلامی یک او، سه جلسه تعطیل شده ، از بین دروس پیشنهاد شده باید درس مجازی انتخاب کند که حداقل ۶ جلسه آموزشی داشته باشد، یا دو درس مجازی انتخاب کند که مجموع جلسات آنها بیش از ۶ جلسه باشد.
در صورت گذراندن جلسات اضافه، نمره دریافتی شما نیز افزایش خواهد یافت.
حتما هر درس مجازی انتخاب شده را به اتمام رسانده و گواهی نامه آن را پرینت بگیرید.

فیلم آموزشی

4 نظر

1. Vahid گفت:

سلام
    خسته نباشید
    آیا کلیه کلاس ها در سایت نهاد هست یا سایت دیگری داره

2. Vahid گفت:

سلام
    خسته نباشید
    آیا کلیه کلاس های دانشگاه مثل دروس تخصصی یا دروسی که در سایت تدریس میشن ، وجود نداره
    اگر امکان وجود داره اعلام کنید ، ممنون از لطفتون