دوره ویژه تعطیلات اضطراری دانشگاه

اسفند, ۱۳۹۸ ۴ نظرات اطلاعیه ها
دانشجوی عزیز:
با توجه به تعطیلات اضطراری دانشگاهها، برای حل مشکل عقب‌ماندگی تحصیلی در این ایام، می‌بایست از تاریخ ۱۱ اسفندماه۹۸ لغایت ۱۵ فرودین‌ماه ۹۹ با ورود به سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان و انتخاب گزینه ” دوره ویژه تعطیلات اضطراری دانشگاه” درس مجازی را به شکل زیر بگذرانید:
پس از ثبت‌نام/ورود به سامانه، ابتدا اسم درس معارف را انتخاب نمایید.
جهت جبرانِ هر جلسه کلاس حضوری لغو شده، بایستی حداقل ۲ جلسه از درس آموزش مجازی را بگذرانید.

مثلا دانشجویی که کلاس اندیشه اسلامی یک او، سه جلسه تعطیل شده ، از بین دروس پیشنهاد شده باید درس مجازی انتخاب کند که حداقل ۶ جلسه آموزشی داشته باشد، یا دو درس مجازی انتخاب کند که مجموع جلسات آنها بیش از ۶ جلسه باشد.
در صورت گذراندن جلسات اضافه، نمره دریافتی شما نیز افزایش خواهد یافت.
حتما هر درس مجازی انتخاب شده را به اتمام رسانده و گواهی نامه آن را پرینت بگیرید.

فیلم آموزشی
4 نظرات
  1. Vahid

سلام
    خسته نباشید
    آیا کلیه کلاس ها در سایت نهاد هست یا سایت دیگری داره

1. admin

با سلام
      لطفا لینک زیر رو بررسی نمایید
      مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان

2. Vahid

سلام
    خسته نباشید
    آیا کلیه کلاس های دانشگاه مثل دروس تخصصی یا دروسی که در سایت تدریس میشن ، وجود نداره
    اگر امکان وجود داره اعلام کنید ، ممنون از لطفتون

1. admin

با سلام خدمت شما دانشجوی گرامی
      فعلا با توجه به شرایط موجود در حال فراهم نمودن دروس تئوری و غیر عملی هستیم.

ارسال نظر شما