دستورالعمل گذراندن دروس معارف بصورت مجازی از طریق سایت مجازی دانشگاهیان(اندیشه 1،آیین زندگی،دانش خانواده،اندیشه 2،تفسیر موضوعی قران،تاریخ تحلیلی صدر اسلام،انقلاب اسلامی ایران)

فروردین, ۱۳۹۹ بدون نظر اطلاعیه ها
  • اگر تا به حال عضو سایت نهاد نشده اید جهت ثبت نام اینجا کلیک کنید.
  • بعد از ثبت نام و ایجاد پروفایل بنام خود به موارد ذیل دقت فرمایید.
  • برای ورود به جلسات حتماً از ورود به دوره جبرانی اقدام شود.
  • توجه فرمایید: دروسی که در سایت نهاد می باشد بنام اساتید شما نمی باشد.
  • هر دانشجو موظف است برای تعطیلی ۱۱ جلسه حضوری حداقل ۲۲ جلسه مجازی از جلسات مرتبط با واحد خود را که مشخص شده است بعد از طی مراحلی در سایت نهاد اقدام و گواهینامه آن را اخذ نماید. اینجا کلیک کنید
  • دانشجوی عزیز سعی نمایید گذراندن جلسات درسی را به روزهای آخر نگه ندارید.
  • گواهینامه های مربوطه را به ایمیل اساتید خود بفرستید و برای خود نیز نگه دارید. اینجا کلیک کنید
  • در صورت مساعد بودن وضعیت ، دو جلسه با تعیین دانشگاه به صورت حضوری برگزار خواهد شد که متعاقباً اعلام می گردد.
  • در نهایت نمره دروس از گواهی های ارائه شده توسط دانشجو و جلسات گذرانده شده از سایت نهاد با اخذ آزمون توسط دانشگاه از همان منابع ملاک خواهد بود.

توجه : دانشجوی عزیز برای هر یک از اساتید محترم در فضای مجازی واتساپ گروهی باز شده است که از اینجا به گروه های مرتبط بپیوندید. توجه داشته باشید که به گروه استاد خود اضافه شوید.

ارسال نظر شما