حضور پررنگ و چشمگیر دانشگاه فنی و حرفه ای استان باهمکاری انجمن های علمی در نمایشگاه همایش ملی علوم و مهندسی آبخیز داری ایران

در این نمایشگاه پروژه های علمی و دانش بنیان نظیر دستگاه پایش کمی سطح آب و دستگاه آبساز (تبدیل بخار هوا به آب) ساخت دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان به نمایش درآمد .
نماینده محترم مردم شریف ارومیه آقای دکتر بهادری نیز پس از بازدید غرفه دانشگاه فنی و حرفه ای استان از توانمندی های این دانشگاه در امر تولید محصولات دانش بنیان در حوزه آب و محیط زیست اعلام رضایتمندی کردند. آقای سلیمانی معاونت دانشجوئی و فرهنگی نیز با بیان اینکه دانشجویان مراکز فنی و حرفه ای، علم و مهارت را توأم با یکدیگر دارند اذعان کردند که دانشگاه فنی و حرفه ای استان آماده ی گسترش فعالیت های دانش بنیان در سطح ملی و بین المللی می باشد .