اسفند, ۱۳۹۹ بدون نظر اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی این جلسه با حضور ریاست و نمایندگان این دانشگاه، ریاست کارگروه صنایع و معادن مجمع عالی بسیجیان استان و اعضای این مجمع و همچنین نماینده دانشگاه صنعتی ارومیه در محل سالن جلسات دانشگاه فنی و حرفه ای استان برگزار شد.

در این جلسه طرفین در راستای توانمندسازی مراکز رشد به ویژه مرکز رشد دانشگاه فنی و حرفه ای استان به بحث و تبادل نظر پرداختند. علاوه بر این موانع و مشکلات موجود در زمینه مهارت افزایی و استفاده دانشجویان در صنعت جمع بندی و مقرر شد در راستای تسهیل فرایند استفاده از ظرفیت نیروی تحصیل کرده و نیز بورسیه دانشجویان در صنعت، موضوع تا حصول نتیجه مقتضی از طریق مقامات عالی استان پیگیری شود.

ضمنا در این جلسه مقرر گردید بمنظور حمایت بیشتر از هسته ها و واحدهای مستقر فناور و صنایع خلاق دانشگاه فنی و حرفه ای شاخه ای از کلینیک کسب و کار شرکت شهرک های صنعتی استان در مرکز رشد این دانشگاه مستقر شود.
شایان ذکر است که این کلینیک خدمات مشاوره‌ای کسب و کار در حوزه‌های بازاریابی، فروش و بازرگانی، سرمایه گذاری و تامین مالی، آسیب شناسی و نظام‌های مدیریتی، فنی و مهندسی، استاندارد و کیفیت، امور حقوقی، بیمه، مالیات و حسابرسی و مدیریت منابع انسانی را به هسته ها و واحدهای مستقر ارایه خواهد داد.

ارسال نظر شما