خرداد, ۱۴۰۰ بدون نظر اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی، در این جلسه صمیمی که با حضور ریاست این دانشگاه و کارشناسان روابط عمومی مراکز تابعه برگزار شد ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان ضمن تبریک روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی به اهمیت موضوع روابط عمومی در سازمانها پرداخت.
دکتر سیروس یوسفی بیان کرد: روابط عمومی میتواند برقرار کننده ارتباط صمیمانه و موثر بین سازمان و افراد جامه باشد.
وی افزود روابط عمومی ویترین هر سازمان است و میتواند فعالیتهای سازمان رابا اطلاع رسانی خوب، مفید و اثر بخش زیبا چشم گیر به معرض نمایش بگذارد.

در ادامه این مراسم کارشناسان روابط عمومی ضمن قدردانی ارز دکتر یوسفی بابت برگزاری این جلسه و مراسم به بیان مشکلات و کمبودهای حوزه روابط عمومی پرداختند

در پایان جلسه نیز ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان با اهدا لوح تقدیر و هدیه ای به کارشناسان روابط عمومی از زحمات ایشان تجلیل و قدردانی کرد.

ارسال نظر شما