آذر, ۱۳۹۹ بدون نظر اخبار دانشگاه, اطلاعیه ها

بسم الله الرحمن الرحیم
بسیاری از پیشرفت‎ها و موفقیت‎های نظام اسلامی در عرصه‌های مختلف مرهون تفکر بسیجی است.
مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)
بسیج میعادگاه آحاد ملت برای دفاع از انقلاب اسلامی و دستیابی به آرمانها و اهداف آن بوده و امروز که نظام مقدس جمهوری اسلامی مورد هجمه های مختلف اقتصادی، فرهنگی و … از سوی استکبار جهانی قرار گرفته بیش از هر زمان دیگری نیازمند تقویت و نهادینه سازی فرهنگ بسیجی بوده و برای حفظ و استمرار فرهنگ و تفکر بسیج، باید ابعاد و ویژگیهای این پدیده مبارک بازشناسی و معنا شود.
برخورداری مردم از روحیه بسیجی و اعتقاد عمیق به فرهنگ ایثار و شهادت در راه پاسداری از ارزش های انقلاب اسلامی که ثمره زعامت پیامبرگونه معمار کبیر انقلاب اسلامی و خون هزاران تن از فرزندان برومند این آب و خاک است، عاملی موثر و انکار ناپذیر در راه استواری و سربلندی ایران اسلامی محسوب میشود.
بسیج اساتید معتقد است که دانشگاه یکی از صحنه‌های اصلی تقابل و درگیری با دشمن است، چرا که آینده فکری، انسانی، هویتی، فرهنگی، علمی و اقتصادی آینده‌سازان کشور در این محیط شکل می‌گیرد. دشمن تلاش دارد از این جبهه صدای انحرافی، ابهام‌آمیز، فریبنده و سطحی شنیده شود تا حرکت‌های علمی، تربیتی، فرهنگی، عزت‌آفرین و انسجام‌بخش دیده و شنیده نشود و به انحراف رود.
دشمن تلاش دارد با به انحراف کشاندن فعالیتهای علمی، دانشگاه را از رویکرد واقعی، عینی و حل المسائلی به مشکلات کشور و تلاشهایی که در مسیر پیوند و انسجام ارگانیکی جامعه و دانشگاه صورت می‌گیرد، باز دارد.
امام ما (ره) به عنوان معمار بی‌بدیل انقلاب اسلامی و مفسر صادق و واقعی اسلام ناب و ادامه دهنده راه ایشان مقام معظم رهبری دام عزه الشریف مسیری را برای ما تبیین کرده‌اند که شاخص بدون انحراف تمام اقشار برای هر زمان و مکان است و این قطب‌نما راهنمای کهنه‌شدنی نیست.
بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی ضمن گرامیداشت هفته بسیج باردیگر بیعت خود را با رهبر حکیم و فرزانه حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای مدّظله‌العالی، تجدید نموده و با توجه به تأکید ایشان در مورد «ترکیب علم و ایمان» در مورد اساتید بسیجی سخن گوهر بارش را نصب العین قرار می‌دهد که می‌فرماید: «عرصه‌ی حضور بسیج خیلی وسیعتر از عرصه‌ی نظامی است.
ما اساتید بسیجی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی، آمادگی کامل خود را برای دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی اعلام داشته و بر تداوم راه انقلاب و اصول بنیادین آن تاکید و تا ظهور مولایمان حضرت حجت (عج) این راه پر افتخار را در زیر چتر ولایت مطلقه فقیه ادامه خواهیم داد.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته.

ارسال نظر شما