به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ این مراسم با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا قبله ای، دکتر یوسفی، معاونین، مدیران، اعضای هیئت علمی و دانشجویان روز ۱۷ آذرماه در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه برگزار شد.
دکتر یوسفی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای در ابتدا مراسم روز دانشجو را به دانشجویان تبریک گفته و یاد آور شدند : ۱۶ آذر نماد ضد استکباری، ضد استبدادی و ضد استعماری دانشگاه و دانشجو است و این نماد نقش دانشجو و دانشگاه را در شناخت نیاز‌ها و ایفای نقش برای رفع نیاز‌ها نشان می‌دهد.
وی ضمن تشکر از انجمن‌ها، تشکل‌ها و کانون‌های دانشجویی گفتند: دانشجویان باید مطالبات خود را درخواست نمایند با توجه به اینکه دانشگاه فنی و حرفه ای جایگاه رفیعی بین دیگر دانشگاهها دارد، ما هم باید بیشتر نسل جوان را درک کنیم و بستر مناسب و پویا را برای ایجاد موقعیت مناسب آموزشی دانشجویان فراهم کنیم.
دکتر یوسفی با تاکید بر برنامه ریزی در دوران تحصیل و زندگی اظهار کردند: مهمترین مسئله برای دانشجویان وقت است که قابل برگشت نیست، دانشجویان باید قدر زمان را بدانند و آن را بیهوده هدر ندهند. دانشجویان باید از فرصت طلایی پیش آمده استفاده نمایند و در مسیر دانشگاه‌ فنی و حرفه ای که دانشگاه نسل سوم شمرده می شود اثرگذار باشند.
حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا قبله ای ضمن تبریک روز دانشجو خاطر نشان شدند : ۱۶ آذر یاد آور حادثه آمدن معاون رئیس جمهور وقت آمریکا و احساس مسئولیت دانشجویان به این که ایران تحت نفوذ آمریکا قرار می‌گرفت دانشجویان فریاد برآوردند و در این راه چند تن به شهادت رسیدند و با اینکار خود بصیرت و هوشیاری را ثبت کردند.
وی در ادامه گفت: ۱۶آذرماه، یادمان جایگاه و ارزش دانشجویان است و انشالله این روحیه یادگیری هیچ وقت فراموش نشود.
تجلیل از دانشجویان برتر علمی ، فرهنگی و ورزشی همچنین اجرای نمایشهای متنوع فرهنگی از دیگر بخش‌های این مراسم بود.