به مناسبت گرامیداشت ۲۵ آذر روز پژوهش مراسمی در دانشگاه فنی و حرفه ای استان واحد آموزشکده فنی و حرفه ای دختران ارومیه با حضور مسئولین استانی، ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان و جمعی از پژوهشگران و دانشجویان در سالن قرآن و عترت شهرداری ارومیه برگزار گردید.
دکتر یوسفی ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی به ایراد سخنانی در زمینه اهمیت و جایگاه امر پژوهش در پیشرفت کشور پرداختند. همچنین ایشان با اشاره به رسالت دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان دانشگاه کارآفرین به اهمیت پژوهش های کاربردی تاکید کردند.
خانم دکتر اشرفی ریاست آموزشکده فنی و حرفه ای دختران ارومیه سخنران بعدی بودند. ایشان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه اهمیت و جایگاه پژوهش در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و با توجه به تحریم های ظالمانه موجود بر علیه کشور به ضرورت و اهمیت جایگاه پژوهش تاکید کردند.
در پایان مراسم از اساتید و د انشجویان فعال در عرصه پژوهش تقدیر به عمل آمد.