خرداد, ۱۴۰۰ بدون نظر اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی آیین افتتاح نسل جدید آشپزخانه های دانشگاهی مجهز به سیستم پخت بخار مرکزی بطور همزمان در ١٠ استان با حضور مسئولین وزارت علوم، رییس صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم، رییس صندوق رفاه دانشجویی وزارت بهداشت، رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در محل دانشکده فنی شریعتی و حضور مجازی روسای مراکز استانی به صورت مجازی برگزار شد.

🔷 رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری بیان کرد: کاری که در حال حاضر جهت ارتقاء رفاه دانشجویان در حال انجام است اثرات مفیدی را در پی دارد که ضمن صرفه جویی در هزینه ها موجب حرکت دانشگاه ها به سمت بهداشت و سلامت محوری در امر تغذیه دانشجویی می‌شود.
⬅️ دکتر مطیعی تصریح کرد: از مهمترین ویژگی‌های این سیستم کاهش مصرف روغن و انرژی، افزایش کیفیت پخت و حفظ سلامت غذا می‌باشد.

🔷 همچنین دکتر صالحی عمران بیان کرد: خدا را شاکریم که با کمک و همراهی ستاد، استان ها و صندوق رفاه توانستیم سیستم نسل جدید آشپزخانه های دانشگاهی را در ۱۰ استان راه اندازی و افتتاح کنیم. این سیستم جدید آثار و منافع زیادی هم از لحاظ مصرف انرژی و هم مدیریت سبز و سیستم بهداشتی در پی دارد که حتی می تواند الگویی برای سایر دانشگاه ها باشد.
⬅️ رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور تاکید کرد: دانشگاه در تمامی ابعاد برنامه های تحولی خود را داشته است و اساس کار ما ارائه خدمات آموزشی و رفاهی مناسب و شایسته به دانشجویان می باشد و امروز هم افتتاح ارتقاء آشپزخانه‌های این مراکز یکی از برنامه های تحولی دانشگاه بوده است.

🔷 رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی نیز ضمن قدردانی از ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور و صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم عنوان کرد سیستم پخت مرکزی دانشگاه فنی و حرفه ای استان توانی پخت ٢۵٠٠ پرس غذا در هر نوبت پخت را دارد.
⬅️ دکتر سیروس یوسفی افزود: امیدواریم با ریشه کن شدن بیماری کرونا و بازگشایی مجدد دانشگاه‌ها دوباره شاهد حضور دانشجویان در دانشگاه باشیم و با بهره گیری از این سیستم جدید از این عزیزان به نحو مطلوب پذیرایی کنیم.

ارسال نظر شما