بازدید فرمانده کل سپاه شهدای استان از کارگاه تولید ماسک دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی

فروردین, ۱۳۹۹ بدون نظر اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی استان آذربایجان غربی سردار شهسوار فرمانده کل سپاه شهدای استان امروز به همراهی جمعی از مسئولین از کارگاه ماسک سازی که در آموزشکده فنی و حرفه ای دختران ارومیه شروع به تولید ماسک و لباسهای کادر پزشکی کرده بازدید بعمل آورده و از نزدیگ بر روند تولید ماسک نظارت کردند.
سردار در ادامه بازدید از دومین کارگاه تولید ماسک که در ساختمان سپهبد سردار سلیمانی که با همکاری دانشگاه فنی و حرفه ای استان و بسیج دانشجویی استان در حال راه اندازی می باشد نیز بازدید بعمل آوردند.
وی با بیان این که دانشگاه فنی و حرفه ای استان در تمامی زمینه های علمی، فرهنگی و تولید در استان خوب عمل کرده و در این شرایت بحرانی که جهان و به تبعیت آن کشور ما درگیر ویروس کرونا می باشد دانشگاه فنی و حرفه ای استان با افتتاح و راه اندازی دو کارگاه تولید ماسک و لباسهای کادر پزشکی موفق عمل می نماید.
در پایان فرمانده کل سپاه شهدای استان از عوامل اجرایی ، خیرین، جهادگران ، اساتید و دانشجویان مشغول بکار در این کارگاه ها تقدیر و تشکر بعمل آورد.

ارسال نظر شما