بازدید صنعتی که به همت واحد ارتباط با صنعت دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی و با همکاری معاونت صنایع کوچک شرکت شهرک های صنعتی استان آذربایجان غربی برگزارگردید. ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی به همراه اعضای هیأت علمی و اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی از ۴ شرکت آترا­­­ ارتوپد ارومیه­، ساحل اتحاد، تالیا فخرآذربایجان و پارس چاپ آریا بازدید به عمل آوردند. دراین بازدید یک روزه که در تاریخ ۰۸/۱۰/۹۸ انجام شد اساتید ضمن بررسی توانمندیهای تولید این شرکت ها ، آمادگی خود را برای حل مشکلات فنی و تکنولوژیکی واحدها اعلام نمودند.

رئیس دانشگاه جناب آقای دکتر یوسفی مذاکراتی را با صاحبان این صنایع برای فراهم آوردن بازار کار و اشتغال­زایی مفید برای دانشجویان و افرادی که آموزشهای مرتبط را در دانشگاهها گذرانده اند، انجام دادند و فرمودند که بکارگیری فارغ التحصیلان این دانشگاه در بخش صنعت موجب پویایی و پیشرفت آنها خواهد شد.

ارتباط مستمر دانشگاه و صنعت ، آشنایی با صنعتگران و واحدهای صنعتی و توانمندیهای تولید آنها، تبادل اطلاعات فنی، اقتصادی، تجاری و شناخت و برطرف کردن نیازهای تحقیقاتی بخش صنعت و به روز نگهداشتن آن از جمله اهداف برگزاری تورهای صنعت و دانشگاه بشمار می‌رود.