فروردین, ۱۴۰۰ بدون نظر اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی در راستای تعمیق ارتباط بین دانشگاه و صنعت و همچنین پویایی کانون شکوفایی خلاقیت و نوآوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان، تفاهم‌نامه‌ای بین این دانشگاه و اتحادیه خیاطان و تولید کنندگان پوشاک استان در مورخه ٩٩/١٢/٢٧ منعقد گردید.
کمک به افزایش کیفیت محصولات تولیدی از طریق انتقال دانش فنی اساتید گروه طراحی دوخت و گرافیک، تعریف طرح‌های پژوهشی مشترک در زمینه شناسایی نیازهای بازار و ذائقه مصرف‌کنندگان، برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی مشترک مرتبط با حوزه پوشاک، ایجاد بستر مناسب برای حمایت از هسته‌های صنایع خلاق مرتبط با حوزه پوشاک، ساماندهی مناسب دوره کارآموزی دانشجویان گروه طراحی دوخت و… از جمله مهم‌ترین اهداف مورد انتطار این تفاهم‌نامه می‌باشد.

ارسال نظر شما