امضای تفاهم نامه صندوق کارآفرینی امید با دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی

تفاهم ‏نامه همکاری صندوق کارآفرینی امید با دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان­غربی روز دوشنبه مورخه ۱۹/۰۱/۹۸ در راستای تعامل و هم افزایی دانش جهت ایجاد اشتغال پایدار، حمایت از تولید و توسعه کسب و کار به امضا رسید.

دکتر پوراسد رئیس دانشگاه با اشاره به مفاد تفاهم‌ نامه همکاری‌ اظهار داشتند: دانشجویانی که از تجربه و توان کاری و ایده های بالا برخوردار هستند، می­توانند ایده های خود را به مرکز نوآوری و توسعه کسب و کار ارائه داده و با حمایتهای صندوق کارآفرینی و امکانات موجود، کسب و کار خود را به مرحله اجرا و تولید برسانند.

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان نیز با اشاره به امکانات و توانمندی های فنی بالای مراکز دانشگاه فنی و حرفه­ای استان، حمایت کامل مالی خود را در مورد طرحها و ایده های مطرح شده اعلام کردند.

در نهایت مقرر گردید کارگاهها و برنامه های آموزشی مشترکی در راستای آشنایی دانشجویان با محیط کسب و کار و کارآفرینی برگزار شود و ایده های برتر جذب شده در مرکز نوآوری و توسعه کسب و کار دانشگاه توسط صندوق کارآفرینی امید در مسیر تجاری سازی و تولید قرار گیرند.