افزایش همکاری های دانشگاه فنی و حرفه ای استان با دانشگاه ارومیه

دی, ۱۳۹۸ بدون نظر اخبار دانشگاه

جلسه مشترک رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی با رئیس دانشگاه ارومیه با حضور برخی از معاونین دو دانشگاه با محوریت تعامل و همکاری بیشتر این دو دانشگاه برگزار شد.
دکتر یوسفی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان در این جلسه ضمن معرفی فعالیت های دانشگاه فنی و حرفه ای و بیان ظرفیت های دانشگاه کقتند: با توجه به پتانسیل دانشگاه فنی و حرفه ای استان به امکانات و کارگاه های صنعتی می توانیم ارتباط خوبی با دیگر دانشگاه های منطقه و صنعت داشته باشیم و برای گسترش این ارتباط ها برنامه هایی را نیز اجرا می کنیم.
دکتر یوسفی ضمن تاکید بر اینکه دانشجویان فارغ التحصیل این دانشگاه دیگر نیاز به شغل دولتی ندارند ادامه داد: دانشجویان ما با توجه به مهارت هایی که در طول دوران تحصیل خود فرا می گیرند به راحتی می توانند شغلی برای خود ایجاد کنند. ما اعتقاد داریم حتی از دوره های کارورزی نیز دانشجویان می توانند بهترین بهره را ببرند و نهایتا منجر به جذب آنها در همان صنعت شود.
دکتر حب نقی رئیس دانشگاه ارومیه نیز گفت: یکی از برنامه های راهبردی دانشگاه ارومیه سوق دادن دانشجویان به سمت کارآفرینی و مهارت آموزی است. در همین راستا تفاهم نامه هایی با سازمان فنی و حرفه ای منعقد کرده ایم تا دانشجویان به صورت فوق برنامه از دوره های مهارت اموزی این سازمان بهره ببرند.
دکتر حب نقی ضمن تاکید بر لزوم افزایش مهارت های دانشجویان، بیان کرد: ما نسبت به جوانان مسئول هستیم و می توانیم از ظرفیت های دانشگاه ارومیه و دانشگاه فنی و حرفه ی به صورت مشترک در جهت افزایش مهارت ها و کارآفرینی دانشجویان استفاده کنیم.
در ادامه جلسه در مورد نحوه گسترش همکاری های دو دانشگاه بحث و تبدل نظر شد.

ارسال نظر شما