افتتاح کارگاه تولید ماسک و لباسهای کادر پزشکی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی توسط امام جمعه شهر ارومیه

فروردین, ۱۳۹۹ بدون نظر اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی، کارگاه تولید ماسک و لباسهای کادر پزشکی دانشکاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی که در آموزشکده دختران ارومیه راه اندازی شده بود روز گذشته توسط دکتر سید مهدی قریشی امام جمعه شهر ارومیه افتتاح شد.
این کارگاه توسط خیرین از ابتدای فروردین شروع به تولید ماسک برای بیمارستان‌ها و اقشار کم‌‌ برخوردار، برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا کرده است.
این کارگاه با توجه به نیازهای جامعه و بیمارستان‌های در حال فعالیت و تولید ماسکهای تمام‌استریل در محل آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران ارومیه و با همکاری همکاران و اساتیداین مجموعه با همراهی خیرین و جهادگران شروع به کار کرده است.
امام جمعه ارومیه و برخی از مسئولان ضمن بازدید از این کارگاه و افتتاح رسمی آن، روند ماسک‌سازی کارگاه رسمی و مردمی را از نزدیک مشاهده کردند.
در راستای این کارگاه کارگاه دیگری نیز در آموزشکده فنی و حرفه ای دختران خوی توسط همکاران و جهادگران آن شهرستان شروع به فعالیت نموده است.
مواد مصرفی این کارگاه ها تماماً با هزینه مردمی و خیرین تهیه شده است و محصولات خود را به‌رایگان در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌دهند.
بیش از ۲۸ نفر از همکاران ،اساتید و همشهریان در این مجموعه تولیدی به‌طور جهادی و بدون دریافت هزینه مشغول فعالیت هستند.
این کارگاه ها تا به امروز موفق به تولید ۷۵۰۰ عدد ماسک و لباس کادر پزشکی شده اند که بعد از رعایت مراحل بهداشتی و استریل مطابق با تائیدیه علوم پزشکی استان روانه بازار مصرف شدند.

ارسال نظر شما