به اطلاع آن دسته از دانشجویانی که در نیمسال دوم ۹۹-۹۸ به دلایل موجه (از جمله : دوامتحانه بودن، قطعی برق و اینترنت ، عدم دسترسی به سامانه و… ) قادر به  انجام امتحانات پایان ترم نشده اند، میرساند بر اساس تصمیم شورای آموزشی دانشکده و در جهت مساعدت با دانشجویان بازمانده از امتحان در ترم ۹۸۲ (به علت شرایط کرونایی)، تصمیمات ذیل اتخاذ گردید:

1. مقرر شد آزمون دروس تخصصی در کلیه رشته ها با هماهنگی اساتید و دانشجویان مربوطه در زمانبندی که از طرف مدرسین تعیین ودر لینک واتساپی اعلام می گردد ، اخذ گردد.
  2. آزمون دروس علوم پایه (ریاضی/فیزیک/آمار) در ساعت ۱۰ روز یکشنبه مورخ ۱۲/۰۵/۹۹ از طریق سامانه سمیاد، اخذ خواهد شد.
  3. آزمون دروس معارف اسلامی در ساعت ۱۰ روز دوشنبه مورخ ۱۳/۰۵/۹۹ از طریق سامانه سمیاد، اخذ خواهد شد.
  4. آزمون دروس عمومی در ساعت ۱۰ روز سه شنبه مورخ ۱۴/۰۵/۹۹ از طریق سامانه سمیاد، اخذ خواهد گردید.

اداره آموزش دانشکده فنی شهید قاضی طباطبایی ارومیه