اردیبهشت, ۱۴۰۰ بدون نظر اخبار دانشگاه, اطلاعیه ها

دانشجویانی که تاریخ اتمام معافیت آنها ۳۰/۱۱/۹۹ می باشد و با معرفی به استاد فارغ التحصیل نمی گردند لازم است جهت دریافت سنوات ارفاقی مراحل ذکر شده در ادامه مطلب را بایستی طی نمایند.

۱-مراجعه و ثبت نام به سامانه سجاد به نشانی portal.saorg.ir ثبت  نام در سامانه ، سپس درخواست افزایش سنوات و ادامه تحصیل در سامانه مذکور(مطابق اطلاعیه های صادر شده کمیسیون موارد خاص)

۲-دریافت نامه از کارشناس نظام وظیفه (پس از صدور رای از کمیسیون مواردخاص)و مراجعه به مراکز پلیس+۱۰ و دریافت سنوات ارفاقی

*** تذکر مهم : دروس کارآموزی و پروژه معرفی به استاد نمی گردند

توجه : دانشجویانی که در سامانه سجاد ثبت نام نموده ولی درخواستی جهت ادامه تحصیل نداده اند و یا مدارک آنها ناقص بوده و یا در مرحله پرداخت وجه می باشند نسبت به تکمیل مراحل اقدام نمایند.

دانشجویان ورودی نیمسال دوم بهمن ۱۳۹۹ که به علل مختلف نتوانسته بودند مدرک تحصیلی خود را در زمان ثبت نام اخذ نمایند حتما نسبت به تکمیل پرونده دانشجویی اقدام و نسبت به دریافت معافیت تحصیلی اقدام نمایند

مراحل دریافت معافیت تحصیلی دانشجویان ترم یک(پس از دریافت مدرک تحصیلی):

۱-دریافت فرم درخواست معافیت تحصیلی از سایت دانشگاه یا از کارشناس مربوطه

۲-یک قطعه عکس ۴*۳

۳-اصل کارت ملی

۴-کپی مدرک تحصیلی

نشانی مرکز پلیس+۱۰ : ارومیه جنب پل روگذر دخانیات مرکز پلیس+۱۰

دانشجویان گرامی توجه داشته باشند عواقب هرگونه سهل انگاری در این خصوص بر عهده دانشجو بوده و حق هیچگونه اعتراضی نخواهد داشت و در هر مرحله از تحصیل که باشند اخراج خواهند شد

ارسال نظر شما